«Лісова пісня»: модерністські та лінгвокультурологічні особливості - Вишневська, Галина; Vyshnevska, G. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Статтю присвячено аналізові драми Лесі Українки в проекції на модерністські та лінгвокультурологічні особливості. This article is dedicated to the analysis of drama of Lesia Ukrainka in the protection of modernism and linguocultural special features.
«The Forest Song»: Modernist and Linguocultural Special Features
Keywords: драма; модернізм; міф; drama; modernism; myth