Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи - Черчик, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методична розробка містить вимоги до виконання кваліфікаційної роботи, її структури та технічного оформлення, перелік основних етапів підготовки, вказівки до проведення захисту, а також додатки до цих рекомендацій. Рекомендовано здобувачам вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 073 Менеджмент (освітньо-професійна програма Менеджмент) на першому (бакалаврському) освітньому рівні.
Keywords: Кваліфікаційна робота; 65.012.32