Зв’язки з громадськістю : навч. посібник - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, E. B. (My University, 2001)
Навчальний посібник містить виклад найбільш важливих проблем навчального курсу "Зв’язки з громадськістю". У ньому розглядаються теорія комунікації, історія виникнення та розвитку паблік рилейшнз, характеризуються зв’язки з громадськістю як сфера наукової та практично-прикладної діяльності, розкриваються методи, прийоми, канали та форми комунікацій із громадськістю та їх специфіка в окремих сферах життя суспільства, зокрема політичній, соціокультурній, економічній та сфері міжнародних відносин. Посібник містить питання до самоконтролю та список літератури, що сприятиме глибшому засвоєнню матеріалу. Для студентів вищих навчальних закладів.
Public relations
Keywords: зв'язки з громадськістю; паблік рилейшнз; комунікації з громадськістю; public relations; communications with the public