Вербалізація концептів простору в романах Й. Струцюка - Голоюх, Лариса Василівна; Goloyukh, L. V. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано компоненти просторової концептосфери романів Й. Струцюка “Круцю, круцю, журавлі” та “Од Гучви до Стоходу”, виявлено їх стилістичні функції. The article analyzes the components of space’s conceptual sphere in Y. Strutsiuk’s novels, the article deals with it stylistics function.
The Verbalization of the Space’s Concepts in Y. Strutsiuk’s Novels.
Роботу виконано на кафедрі історії та культури української мови ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: концепт; концептосфера; відкритий простір; конотація; concept; conceptual sphere; connotation; open sphere