Стратегія підприємства: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Сак, Тетяна Василівна; Sak, T. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Стратегія підприємства» для студентів галузі знань 07 «Управління і адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Економіка підприємства»
Keywords: стратегія підприємства; Концепція стратегії підприємства; Види стратегій підприємства; Розробка стратегії