Крос-платформне програмування : програма вибіркової навчальної дисципліни - Булатецька, Леся Віталіївна; Bulatetska, Lesia V.; Булатецький, Віталій Вікторович; Bulatetskyi, Vitalii V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Дисципліна “Крос-платформне програмування” належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін, забезпечує професійний розвиток бакалавра та спрямована на формування у майбутніх фахівців базових знань, вмінь та навичок з розробки крос-платформних додатків на базі сучасних технологій розробки програмного забезпечення.
Програма навчальної дисципліни “Крос-платформне програмування” для студентів галузі знань 01 Oсвіта, спеціальності 014 Середня освіта, за освітньою програмою Інформатика та студентів галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності 122 Комп’ютерні науки та інформаційні технології, за освітньою програмою Комп’ютерні науки та інформаційні технології
Keywords: Кросплатформність; Cross-platform; мова програмування Java