Особливості застосування спрощеної системи оподаткування в Україні - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Tsymbaliuk, Iryna; Остромухова, Наталія; Ostromukhova, Nataliia (Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2014)
Обгрунтована необхідність використання спрощеної системи оподаткування для підтримки малого бізнесу в Україні. Визначені недоліки у механізмі справляння єдиного податку та окреслені можливі шляхи їх вирішення.
Features of the simplified taxation system in Ukraine
Keywords: оподаткування; taxation; єдиний податок; united tax; малий бізнес; small business; спрощена система оподаткування; simplified system of taxation; загальна система оподаткування; general system of taxation