Особливості використання екологічної упаковки при формування міжнародної конкурентоспроможності вітчизняних підприємств - Грицюк, Наталія Олександрівна; Grytsyuk, N. O. (Херсонський державний університет, 2016)
Стаття присвячена проблемам використання екологічної упаковки вітчизняними підприємствами. Упаковку товару висвітлено як складова комплексу маркетингу, що допомагають розширенню внутрішнього та зовнішнього ринків збуту. Запропонований інвестиційно-інноваційний проект, який допоможе вирішити проблему у сучасних реаліях. This article is devoted to the problems of using ecological packaging domestic enterprises. Packaging of goods covered as part of the marketing mix, which helping expand domestic and foreign markets. There are investment and innovative project that will help solve the problem in today’s realities.
Features using environmental packaging of formation international competitiveness of domestic enterprises
Keywords: інвестиційно-інноваційний; проект; міжнародний; маркетинг; екологічний; упаковка; комплекс; investment and innovation projects; international marketing; environmental marketing; packaging; marketing mix