Захист персональних даних: програма вибіркової навчальної дисципліни - Глинчук, Людмила Ярославівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Програма навчальної дисципліни “Захист персональних даних” орієнтована на специфіку підготовки бакалавра, галузі знань: 12 “Інформаційні технології” спеціальністі 125 “Кібербезпека” освітньо-професійної програми (спеціалізації) “Інформаційна безпека”. Рекомендовано викладачам та студентам факультетів вищих навчальних закладів напряму кібербезпека та інформаційна безпека.
Keywords: захист персональних даних; правове регулювання; обробка персональних даних