Метатеза в західнополіських фольклорних текстах - Грицевич, Юрій Васильович; Hrytsevych, Yurii V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У статті проаналізовано виявлені в західнополіських фольклорних текстах структури з наслідками метатези.
Keywords: метатеза; нерегулярні звукові зміни; структура слова; фольклорні тексти; діалектологія; говірки; Західне Полісся