Державне управління національною безпекою - Малиновський, Валентин Ярославович; Malynovskyi, Valentyn Ya. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Метою викладання дисципліни «Державне управління національною безпекою» є надання знань щодо основних аспктів державного управління у сфері національної безпеки та організації, форм і закономірностей функціонування системи державних органів у безпековій сфері. У процесі її вивчення розглядаються поняття і зміст державного управління національною безпекою на сучасному етапі державотворення; аналізується зміст державно-управлінської діяльності, функції, методи, форми державного управління національною безпекою; розглядається склад сектору національної безпеки України, зокрема керівництво і координація у сфері національної безпеки.
Keywords: Національна безпека; державне управління; сектор оборони; Збройні сили