Лісогосподарська освоєність території Волинської області - Лажнік, В. Й.; Майстер, А. А.; Lazhnik, V. Y.; Maister, A. A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Розглянуто особливості розвитку лісового господарства Волинської області. Розраховано агрегований індекс рівня лісогосподарської освоєності території адміністративних районів області. Проведено групування адміністративних районів області за величиною агрегованого індекса рівня лісогосподарської освоєності території. Проаналізовано виділені групи районів за рівнем лісогосподарської освоєності території. The article deals with the features of forestry development of Volyn region. The aggregate index of forestry development level of administrative districts territory of Volyn region has been calculated. Grouping of administrative districts according to the quantity aggregate index of forestry development level has been made. The selected groups of districts according to the level of forestry development of territory have been analyzed.
Forestry Development of Territory of Volyn Region
Keywords: територія; лісогосподарська освоєність; рівень освоєності території; лісові ресурси; Волинська область; territory; forestry development; level of development of territory; forest resources; Volyn region