Функціональна анатомія - Шевчук, Тетяна Яківна; Апончук, Людмила Степанівна; Романюк, Альона Павлівна; Шварц, Людмила Олексіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Розроблений згідно силабуса із освітнього компонента «Функціональна анатомія» відповідно до вимог кредитно-модульної системи навчання. Містить елементи силабуса, методичні вказівки для лабораторних робіт та перелік питань для контролю знань під час самостійного вивчення курсу, а також перелік питань для підготовки до екзамену (підсумкового контролю). Навчально-методичне видання призначено для студентів cпеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія» денної форми навчання.
Keywords: функціональна анатомія; опорно-руховий апарат; хребет; грудна клітка; суглоби кисті; кровопостачання; венозний та лімфатичний відтік; таз; гомілка; стопа; 611(072)