Україна: історія, культура, ментальність - Малеончук, Галина Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Силабус освітнього компонента «Україна: історія, культура, ментальність» складений для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» галузі знань 02 Культура і мистецтво, спеціальності 027 Музеєзнавство, пам’яткознавство, освітньо- професійної програми «Музейний менеджмент, культурний туризм». Зміст курсу передбачає комплексне вивчення історії та культури України відповідно до основних періодів її розвитку (давній, середньовічний, новий та новітній час), особливостей формування ментальності українського народу.
Keywords: Історія України; українська культура; українська ментальність; музейний менеджмент; культурний туризм