Динаміка змін стану здоров’я студентської молоді - Бухвал, А. В.; Bukhval, A. V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано результати медичних обстежень студентів І курсу Волинського національного університету імені Лесі Українки. Висвітлено динаміку захворювань першокурсників упродовж двох (2007–2009, 2009–2011) періодів навчальних років. The results of medical inspections students of 1-th course of the Volyn national university the name of Lesya Ukrainka are analyzed in the article. The dynamics of diseases of freshmen is expounded during two (2007–2009, 2009–2011) periods of educational years.
Level оf The Health оf Student Young People
Keywords: студенти; медичне обстеження; результати; захворювання; students; medical inspection; results; diseases