Сучасні інформаційні та комунікаційні технології в менеджменті: силабус нормативного освітнього компонента - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Освітній компонент «Сучасні інформаційні та комунікаційні технології в менеджменті» належить до циклу загальної підготовки, спрямований на формування у здобувачів освіти системи компетентностей щодо використання сучасних інформаційних і комунікаційних технологій для оброблення даних у менеджменті організацій.
Мета викладання освітнього компонента – вивчення сутності сучасних інформаційних і комунікаційних технологій як об’єкту дослідження та набуття компетентностей щодо їх використання для оброблення даних у менеджменті організацій. Основними завданнями освітнього компонента є ознайомити здобувачів освіти із суттю, класифікацією, застосуванням інформаційних і комунікаційних технологій управління персоналом, виробництвом, маркетингом, постачанням, перевезеннями, фінансами, обліком, бізес-проєктами на підприємствах; виробити практичні навички оброблення даних у менеджменті за допомогою комп’ютерних програм Microsoft Office Access, Microsoft Forms, ProjectLibre, Microsoft Office PowerPoint.
Keywords: інформаційні та комунікаційні технології; менеджмент