Аналіз лісовідновлювальних робіт в державному лісовому фонді Волинської області - Войцеховський, Ігор Русланович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Магістерська робота виконана у трьох розділах. У першому розділі розглянуто загальну характеристику лісового господарства та лісовідновлення у Волинській області. У другому розділі охарактеризована методика досліджень. У третьому розділі наведено результати екологостатистичного аналізу лісовідновлення у Волинській області. У четвертому розділі наведено Економічна оцінка відновлення лісів. 5 розділ Охорона праці.
Keywords: лісове господарство Волинської області; лісові культури