Виразне читання: робоча програма та методичні рекомендації - Мацюк, Зоряна Сергіївна; Фенко, Марія Ярославівна; Matsiuk, Zoriana S.; Fenko, Mariia Ya. (Східноєвропейський національний університет імені Леі Українки, 2013)
У робочій програмі та методичних рекомендаціях подано перелік важливих для засвоєння курсу тем (лекційних, лабораторних і самостійних), список рекомендованих джерел, індивідуальні навчально-дослідні завдання, вправи, тексти, а також інші матеріали, опрацювання яких сприятиме підвищенню рівня лінгвістичної грамотності, умінь виразного читання майбутніх педагогів. Рекомендовано студентам 3 курсу напряму «Педагогічна освіта» зі спеціальності «Початкова освіта».
Expressive reading: work program and methodical recommendations
Keywords: виразне читання; рід літератури; жанр; партитура; читання; expressive reading; kind of literature; genre; score reading