Гідрохімія - Хільчевський, Валентин Кирилович; Забокрицька, Мирослава Романівна; Карпюк, Зоя Костянтинівна (My University, 2025)
У навчально-методичному комплексі вміщено опис освітнього компонента «Гідрохімія», тематичний план змістових модулів, завдання практичних робіт та методичні рекомендації щодо їх виконання. Наведено теоретичні відомості до кожної із тем, перелік основних та додаткових літературних джерел, завдання для самостійної роботи, контрольні питання. Для перевірки засвоєння матеріалу наводиться перелік питань для підготовки до семестрового іспиту. Призначено для студентів, які навчаються за освітніми програмами «Гідрологія» та «Управління та екологія водних ресурсів» спеціальності «Науки про Землю». Матеріал може бути корисним й для студентів інших освітніх програм, в яких вивчають питання хімічного складу та якості води.
Keywords: гідрохімія; формування хімічного складу природних вод; хімічний склад річкових вод; хімічний склад озерних вод; хімічний склад підземних вод; хімічний склад морських вод; якість води