Роль емоційного інтелекту у фаховій підготовці естрадного співака - Зарицька, Анна Андріївна; Zarytska, Anna A.; Зарицький, Андрій Олександрович; Zarytskyi, Andrii O. (ГО «Київська наукова організація педагогіки та психології», 2018)
У статті розглядається роль емоційного інтелекту в процесі фахової підготовки естрадного співака.
Keywords: емоційний інтелект; emotional intelligence; фахова підготовка; professional training; естрадний співак; pop singer