Синтаксичні помилки в журналістських текстах (на матеріалі газети “День”) - Яворський, Андрій Юрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Систематизовано різнотипні синтаксичні анормативи, помічені в газеті “День”, та запропоновано способи їх усунення. Простежено частотність кожного типу помилок і ступінь їх лінгворизику в процесі редагування.
Синтаксические ошибки в журналистских текстах (на материале газеты “День”)
Syntactic Mistakes in Journalistic Texts (Based on the Materials of “Day” Newspaper)
Keywords: мовна норма; мовна помилка (анорматив); синтаксична норма; синтаксична помилка