Фазові рівноваги на перерізі AgGaS2–GeSe2 - Шевчук, Микола (СНУ, 2013)
Методами фізико-хімічного аналізу досліджено діаграму стану перерізу AgGaS2–GeSe2. Встановлено, що він є неквазібінарним перерізом потрійної взаємної системи AgGaS2 + GeSe2  AgGaSe2 + GeS2 зі значною розчинністю на основі AgGaS2. Визначено зміну періодів комірки твердих розчинів.
Keywords: період комірки; неквазібінарний переріз; твердий розчин