Використання виховної методики Пласту у формуванні активної громадянської позиції підлітків - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Ostapiovska, Iryna I. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті обґрунтовано ефективність використання виховної методики Пласту для формування активної громадянської позиції підлітків. Для цього у роботі виведено означення поняття активної громадянської позиції підлітків та доведено ефективність використання пластової системи виховання для ефективного формування активної громадянської позиції з урахуванням особливостей підліткового віку.
The use of educate method of Plast in forming of active civil position of teenagers
Роботу виконано на кафедрі теорії і методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти ВНУ імені Лесі Українки
Keywords: Пласт; активна громадянська позиція; civil; teenagers; activity; Plast