Бюджетна система - Проць, Наталія Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Посібник розроблено відповідно до компетенцій підготовки фахівців із спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з метою надання допомоги у вивченні курсу та формування у студентів системи знань, необхідних для розуміння механізму функціонування бюджетої системи, бюджетного фінансування, управлінням державним боргом та проблем розвитку бюджетної системи в умовах децентралізації. Видання розраховане на підготовку студентів-бакалаврів за освітньою програмою «Фінанси і кредит» та представників органів місцевого самоврядування, публічного сектору.
Keywords: бюджетна система; 336.76(075.8)