Програми транскордонної співпраці в контексті побудови інформаційного суспільства ЄС - Карпюк, Т. І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У статті йдеться про програми Європейського Союзу щодо транскордонної співпраці в умовах сучасних тенденцій становлення інформаційного суспільства. Висвітлено особливе значення програм INTERREG та її ініціатив Cadses та Smart Cities.
Т.І. Карпюк, студентка 4 курсу спеціальності «Міжнародна інформація» Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Науковий керівник – к.філол. н., доц. кафедри міжнародної інформації СНУ ім. Лесі Українки Карпчук Н.П. (Україна, м.Луцьк)
Keywords: транскордонне співробітництво; інформаційне суспільство; розумні міста (Smart Cities); електронний уряд