Інформаційні системи і технології у фінансах : програма вибіркової навчальної дисципліни (ОКР «бакалавр», напрям «фінанси і кредит») - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є фінансова інформація. Метою викладання навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології у фінансах» є формування системи знань у галузі організації та функціонування інформаційних систем фінансового обліку та методології автоматизованого розв’язання комплексів фінансових задач Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Характеристика автоматизованої обробки інформації. 2. Інформаційні системи в банківській діяльності. 3. Інформаційні системи у фінансових установах.
Програма вибіркової навчальної дисципліни «Інформаційні системи і технології у фінансах» для студентів напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит»(ОКР «бакалавр»)
Keywords: інформаційні системи і технології; information systems and technologies; фінанси; finances