Сучасна українська літературна мова: морфологія - Костусяк, Наталія Миколаївна; Kostusiak, Nataliia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Навчально-методичне видання укладено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра філології, а також вимог кредитно-модульної організації навчального процесу. Воно містить відомості про структуру курсу “Сучасна українська літературна мова: морфологія”, теми та питання для обговорення на практичних заняттях, завдання для самостійної й індивідуальної робіт, схеми морфологічного розбору слів, відомості про методи й засоби діагностики успішності навчання, список джерел. Усе це сприятиме оптимізації навчальної діяльності студентів, допоможе виробити й удосконалити навички та вміння, необхідні для лінгвістичної підготовки.
Keywords: морфологія