Актуалізація культурної спадщини у Музеї історії сільського господарства Волині – скансені у селищі Рокині Луцького району - Дмитренко, Алла Адамівна (Волинський краєзнавчий музей, 2024)
Проаналізовано форми актуалізації культурної спадщини у Музеї історії сільського господарства Волині – скансені. З’ясовано, що популяризація культурної спадщини відбувається через відвідання стаціонарної експозиції (природа, археологія та ін.) та виставок; знайомства з народною архітектурною спадщиною у скансені; відвіданням численних масових заходів.
Keywords: Музей історії сільського господарства Волині – скансен; майстер-клас; експозиція; виставка; екскурсія; фестиваль; 930.85:[63(477.82):069