Порушення журналістських стандартів у політичній журналістиці під час виборів президента України 2014 року - Круглик, Наталія Б.; Kruglyk, N. В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У статті досліджено методику порушення журналістських стандартів під час дострокових виборів президента України 2014 року. На сьогодні актуальною є потреба виявлення та аналізу порушення професійних стандартів політичних журналістів задля побудови громадського суспільства та створення якісного українського медіапродукту. Виявлення найчастіших випадків порушень журналістських стандартів дозволить зменшити потік заполітизованої інформації та в майбутньому задекларувати основні принципи та норми роботи політичних журналістів. In the article the technique violation of journalistic standards in the early presidential elections in Ukraine 2014. Today there is an urgent need for detection and analysis of violation of professional standards of political journalists, to build civil society and creating a quality product Ukrainian media. Identify the most common violations of journalistic standards will reduce the flow of information and politicized in the future to declare the basic principles and norms of political journalists.
Violation of Journalistic Standards in Political Journalism During the Presidential Elections in Ukraine 2014
Keywords: політична журналістика; political journalism; журналістські стандарти; journalistic standards; інформаційно-ідеологічна війна; information and ideological war; маніпуляція; manipulation; міф; myth