Психологія : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра - Кордунова, Наталія Олександрівна; Kordunova, Nataliia O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Видання містить матеріали щодо структури програми нормативної навчальної дисципліни «Психологія». Рекомендовано для студентів галузі знань 0203 «Гуманітарні науки» напряму підготовки 6.020303 Філологія. Прикладна лінгвістика денної форми навчання.
Keywords: психологія; програма; прикладна лінгвістика; тематичний план курсу