Методи оцінки вартості підприємства - Романюк, Олена Іванівна; Romaniuk, Olena I. (Східноєвропейський національний уніеврситет імені Лесі Українки, 2018)
Комплексним критерієм сталого розвитку підприємства є його вартість, оскільки вона відображає сукупну характеристику фінансових показників діяльності підприємства та забезпечує інтереси різних учасників ринкових відносин. Тому вартісна оцінка підприємства повинна стати невіддільним інструментом управління власністю.
Науковий керівник : к.е.н., доцент Борисюк О. В.
Keywords: вартість підприємства; Оцінка вартості бізнесу (підприємства)