Транскордонна взаємодія Вірменії та Азербайджану: інформаційна війна - Саргсян, А. Г.; Sarhsian, A. H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Проаналізовано повідомлення, поширювані у віртуальному середовищі контрольованими державою сайтами і незалежними від держави інтернет-форумами. Автор стверджує, що важко передбачити, хто переможе в цій боротьбі, але однозначно можна сказати, що в цій інформаційній війні страждають люди, між якими існує люта ворожнеча.

Analyzed the messages distributed virtual environments mainly on state-controlled sites and independent of the state Internet forum. The author argues, that hard to say who wins this fight, but we can say that in this conflict and even war and media war affects people burning enmity between them.
Transborder cooperation between Azerbaijan and Armenia: information war
Роботу виконано на кафедрі міжнародної інформації СНУ ім. Лесі Українки
Keywords: Інтернет-джерел; конфлікти; транскордонне співробітництво; Вірменія; Азербайджан; Internet sources; conflicts; cross-border cooperation; Armenia; Azerbaijan