Креслення: програма вибіркової навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович; Lelyk, Yaroslav R. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни, та робоча програма навчальної дисципліни “Креслення” . Рекомендовано студентам 3,4 курсів напряму підготовки 0202 - Мистецтво, спеціальністю 6.020205 – Образотворче мистецтво;(заочна форма навчання)