Захист прав людини під час збройних конфліктів - Сех, Анастасія Володимирівна (Університет митної справи та фінансів, 2024)
Щоб запобігти порушенням під час збройних конфліктів більшість держав ратифікували міжнародні документи, які спрямовані на захист життя, прав і свобод людей. Такі документи завжди в пріоритет ставлять за мету захистити людей від протиправних дій інших людей, та притягнути до відповідальності тих, хто винний у правопорушеннях.
Keywords: права і свободи людини; захист; збройні конфлікти