Становлення соціальної відповідальності в аграрному бізнесі - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M. (Національна академія управління, 2016)
У статті розглянуто теоретичні та практичні аспекти соціальної відповідальності агробізнесу, визначено її специфіку та особливості становлення. Запропоновано пріоритетні напрями розвитку соціальної відповідальності в аграрному секторі економіки. Formation of social responsibility in agrarian business. Theoretical and practical aspects of social responsibility in agribusiness are considered in the article, its specificity and development features are outlined. Priority directions in social responsibility development in the agrarian sector of economy are determined.
Formation of social responsibility in agrarian business
Keywords: соціальна; відповідальність; аграрний; бізнес; social; responsibility; agrarian; business