Психологія загальна - Дейнека, Людмила Панасівна; Крижановська, Зореслава Юріївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2018)
Рекомендовано бібліографічні матеріали, які розкривають категоріально-понятійний апарат загальної психології, закономірності розвитку та функціонування психіки. Здійснено підбір бібліографічної інформації до нормативної навчальної дисципліни «Психологія загальна» Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет психології та соціології, Кафедра загальної та соціальної психології).
Keywords: бібліографічні видання; пам'ять людини; емоційно-почуттєва сфера особистості; 159.9(01)