Особливості розвитку фондового ринку України - Ліпич (Кушнір), Мирослава; Lipych (Kushnir), Myroslava (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2014)
У статті здійснено аналіз тенденцій та особливостей розвитку фондового ринку України за основними параметрами. Виокремлено особливості динаміки та структури торгів на ринку цінних паперів. Розглянуто тенденції фондового ринку з точки зору його капіталізації та ліквідності. Проаналізовано структуру фондового ринку України за організаторами торгівлі. In the article it was analyzed the trends of the Ukrainian securities market in the basic parameters. In the paper it was considered the dynamics and structure of trading on the securities market. Author investigated the capitalization and the liquidity of the market. It was analyzed the trade organizers of the market.
A survey of Ukrainian securities markey trends
Keywords: фондовий ринок; фондові біржі; цінні папери; капіталізація; ліквідність; the securities market; the securities; the capitalization; the liquidity; the stock exchanges