Корпоративна соціальна відповідальність в умовах цифрової економіки - Чала, Н.; Поплавська, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено корпоративну соціальну відповідальність в умовах цифрової економіки
Keywords: корпоративна соціальна відповідальність; цифрова економіка