Інформаційні системи в інноваційній діяльності : програма нормативної навчальної дисципліни (ОС магістр, спеціальність «Управління інноваційною діяльністю») - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни «Інформаційні системи в інноваційній діяльності» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра спеціальності «Управління інноваційною діяльністю». Предметом вивчення навчальної дисципліни є інформаційні системи в інноваційній діяльності. Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Автоматизація кластерного та факторного аналізу в інноваційній діяльності. 2. Автоматизація моделювання в інноваційній діяльності.
Програма нормативної навчальної дисципліни підготовки магістра галузі знань 1801 «Специфічні категорії» спеціальності 8.18010012 «Управління інноваційною діяльністю»
Keywords: інформаційні системи; information systems; інноваційна діяльність; innovative activity