Менеджмент і маркетинг : метод. вказівки до самост. роботи - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Наведено запитання для самоконтролю та тестові питання для модульного контролю з дисципліни «Менеджмент і маркетинг». Рекомендовано студентам другого курсу галузі знань 0302 «Міжнародні відносини» напрямів підготовки 6.030201 «Міжнародні відносини» та 6.030205 «Країнознавство».
Management and marketing : methodical instructions for independent work
Keywords: менеджмент; management; маркетинг; marketing