Фізика: методичні рекомендації до лабораторних робіт з фізики для студентів спеціальності «Екологія, охорона навколишнього середовища та раціональне природокористування» - Кевшин, Андрій Григорович; Kevshyn, Andrii H.; Галян, Володимир Володимирович; Halian, Volodymyr V.; Федосов, Сергій Анатолійович; Fedosov, Serhii A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
В навчальному посібнику описані лабораторні роботи з фізики, які виконують студенти хімічного факультету спеціальності «Екологія, охорона навколишнього середовища та раціональне природокористування» Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Рекомендовано студентам нефізичних спеціальностей при виконанні лабораторних робіт з фізики.
Keywords: Фізика; physics; лабораторна робота; laboratory work; вимірювальні прилади; Sample solution.