Закордонні трудові міграції населення Рівненської області - Пугач, Сергій Олександрович; Puhach, Serhii O. (Міжнародний економіко-гуманітарний університет ім. С. Дем'янчука, 2014)
Проаналізовано основні напрями закордонних трудових міграцій населення Рівненької області за матеріалами анкетування, проведеного автором у 2011–2013 рр. Охарактеризовано територіальні особливості перебігу міграційних процесів всередині області у розрізі адміністративних районів та міст обласного підпорядкування.

The basic directions of international labor migrations of population of the Rivne region during 2011–2013 are analyzed. Research is based on questionnaires, which were collected by the author. The territorial features of migratory processes in the section of administrative districts and cities of regional submission are characterized.
The International Labor Population Migrations of the Rivne Region
Keywords: закордонні трудові міграції населення; напрями міграції; сезонні міграції; трудовий мігрант; international labor population migration; direction of migration; seasonal migration; labor migrant