Інформаційно-документальна діяльність державних органів влади періоду Української центральної ради - Нагурняк, Лілія М.; Nagurniak, L. M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
На прикладі окремих документів розглянуто інформаційно-документальну діяльність Української центральної ради. Відзначено відображення цих документів у тогочасній пресі. The informational-documentary activity of the Ukrainian Central Council is investigated on the examples of the particular documents. The representation of these documents is marked in the press of that time.
The Informational-Documentary Activity of the State Bodies of the Ukrainian Central Council Period
Keywords: документи; documents; преса; press; статут; charter; розпорядження; order; циркуляр; circular; протокол; protocol