Підготовка, написання та оформлення курсової роботи з історії України (Волині) - Понєдєльник, Лариса Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У методичних рекомендаціях акцентується увага на основних етапах написання і захисту курсових робіт, з урахуванням складання структури, змісту дослідження згідно вимог.
Keywords: Історія України; Історія Волині; курсова робота; підготовка; написання; оформлення; 94(477.82):001.89(072)