Програмна реалізація деяких моделей стеганографії для приховування конфіденційної інформації у графічних файлах - Буткевич, Богдан Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Ця робота присвячена розробці програмного додатку для підтримки технології стеганографічного захисту інформації. Розроблений додаток StegoProg забезпечує достатньо надійний захист інформації на основі методів LSB (Least Significant Bit), DCT (Discrete Cosine Transform), PVD (Pixel Value Differencing) для приховування конфіденційних даних в графічних файлах. Додаток розроблений засобами мови програмування Python.
Keywords: цифрова стеганографія; методи стеганографії; приховування конфіденційної інформації у графічних файлах