Основи електроніки : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт - Кевшин, Андрій Григорович; Новосад, Олексій Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчально-методичне видання відповідає чинним навчальним програмам підготовки й рекомендовано для здобувачів освіти спеціальності 014.15 Середня освіта (Природничі науки) першого (бакалаврського) рівня Волинського національного університету імені Лесі Українки, а також для студентів природничих та інженерно-технічних спеціальностей, що виконують лабораторні роботи з даної дисципліни.
Keywords: Напівпровідники; діоди; транзистори; операційні підсилювачі; 539.2