Зелена відбудова України - Матковська, Ольга; Matkovska, Olha (Луцьк : Вежа-Друк, 2023)
Після війни відновлення України матиме великий вплив на її розвиток в середньо- та довгостроковій перспективі. Напрямки розвитку країни на багато років визначатимуться на основі засад, на яких буде здійснене відновлення
Green reconstruction of Ukraine
Keywords: зелене відновлення; енергоефективність; відновлення України; 332.02/338