Активізація шляхів навчання методики викладання англійської мови для спеціальних цілей (ESP) у нелінгвістичному університеті - Ясінська, Оксана Володимирівна (My University, 2024)
Процес інтеграції України в міжнародну економічну спільноту зумовлює необхідність пошуку нових підходів до вивчення мови в відповідності до міжнародних стандартів мовної компетенції. У наш час формування умінь і навичок для професійно-орієнтованого спілкування між майбутніми спеціалістами набуває особливого значення.