Стилістичні засоби створення корпоративного іміджу - Іванців, О. В.; Ivantsiv, O. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті систематизовано та проаналізовано стилістичні засоби реалізації сугестивного впливу в сучасному англомовному дискурсі корпоративного іміджмейкінгу. The article focuses on systematization and analysis of the stylistic means of suggestive influence in English discourse of corporate image-making.
The Stylistic Means of Corporate Image-Making
Keywords: cугестія; suggestion; стилістичні засоби; stylistic means; корпоративний імідж; corporate image