Професійно-психологічний тренінг як метод корекції та розвитку професійної відповідальності менеджерів - Лазорко, О. В.; Lazorko, O. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті обґрунтовано професійно-психологічний тренінг корекції та розвитку відповідальності менеджерів промислового підприємства; розкрито структуру та зміст основних модулів вищеназваного тренінгу; проаналізовано критерії та загальні результати за основними параметрами через анкетування та статистичну обробку даних психодіагностики; зроблено висновки щодо ефективності цього тренінгу для розвитку та корекції професійної відповідальності керівника. The ground of the Professionally-psychological training of correction and development of managers`s responsibility of industrial enterprise is given in the article; a structure and maintenance of basic methods of this training open up; criteria and general results are analysed on basic parameters on the basis of questionnaire and statistical processing; drawn conclusion about efficiency of this training for development and correction of professional responsibility of leader.
Professionally-Psychological Training as Method of Correction and Development of Professional Responsibility of Managers
Keywords: професійна відповідальність; менеджер; локус контролю; інтернальність; ланки керівництва; професійно-психологічний тренінг; професіоналізм; компетентність; професійна мотивація; professional responsibility; manager; locus of control; internal locus; levels of guidance; professionally-psychological training; professionalism; competence; professional motivation